Fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, este, fără îndoială, una dintre cele mai importante fețe ale ecosistemului criptomonedei. Cunoscut pentru disponibilitatea sa de a vorbi despre multe subiecte și probleme cu care se confruntă industria și gândirea sa progresivă cu privire la unde ar putea merge industria criptomonedei, el este fondatorul Ethereum (ETH) și vocea pentru mulți în starea actuală a pieței criptomonedei.

Unul dintre cele mai recente proiecte construite pe blockchain pe care Buterin ar trebui să le ia în considerare este Big Eyes Coin (BIG), un simbol meme care arată un potențial mare de piață după ce a strâns peste 10 milioane de dolari în faza sa de pre-vânzare. Dar ce anume are Big Eyes Coin (BIG) care i-a permis să atragă atât de multă atenție și de ce ar trebui să țină seama fondatorul Ethereum (ETH)?

În acest articol, ne vom uita la ce este Big Eyes Coin (BIG) și ce a stârnit atât de mult interes pentru proiect, înainte de a analiza aspectele proiectului care l-ar putea face deosebit de interesant pentru Vitalik Buterin.

Ce este moneda Big Eyes?

Big Eyes Coin (BIG) este un token meme ERC-20 aflat în a șasea fază de pre-vânzare. În acest timp, proiectul a strâns peste 10 milioane de dolari, iar numărul continuă să crească în fiecare zi.

Jetonul este remarcabil pentru designul său drăguț de mascota de pisică și spiritul rebel, deoarece jetonul încearcă să conteste regulile stabilite despre ceea ce ar trebui și poate fi un jeton meme pe piața actuală. Big Eyes Coin (BIG) are un sistem de impozitare dinamic care vă permite să cumpărați și să vindeți jetoane BIG fără taxe și un portofel de caritate conceput pentru a dona 5% din toate jetoanele BIG către organizații caritabile de conservare a oceanului.

Jetonul este, de asemenea, definit de comunitatea sa înfloritoare, care s-a format în jurul personalității îndrăznețe a personajului pisicii Big Eyes și a potențialului enorm pe care îl deține jetonul. Acest aspect al comunității este ceea ce Big Eyes Coin (BIG) lucrează din greu pentru a cultiva în speranța de a vedea simbolul obține un mare succes în viitor.

Toate acestea se combină pentru un proiect interesant de simboluri meme, totuși, întrebarea rămâne: de ce ar fi observat fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin? Mai jos vom explora doar câteva motive.

Big Eyes Coin, Shiba Inu și Viitorul pentru Vitalik Buterin

Unul dintre cei mai mari competitori ai Big Eyes Coin (BIG) este jetonul meme ERC-20 Shiba Inu. Jetonul, denumit adesea „Ucigașul Dogecoin”, este responsabil pentru valul actual de jetoane meme cu tematică canină care au ajuns să definească piața de jetoane meme de astăzi și este, de asemenea, un simbol strâns asociat cu Buterin.

Succesul unui token captivant precum Big Eyes Coin (BIG) ar putea duce la ondulații pe piața de jetoane meme, care, la rândul său, ar putea duce la o schimbare a valorii Shiba Inu (SHIB). Ar putea această problemă să-l privească și pe Vitalik Buterin?

Big Eyes Coin se bucură de fuziunea Ethereum

Articolul precedentLovitură dură pentru regimul lui Putin: un gigant tehnologic rus părăsește Rusia
Articolul următorDatele a peste 5 milioane de utilizatori Twitter au fost publicate într-un forum de hacking. Ce informații au făcut-o online