Pregătirea de călătorie, fie de afaceri, fie de plăcere, este o adevărată provocare pentru mulți oameni atunci când vine vorba de alegerea bagajelor. Iar pentru cei care călătoresc cu avionul, sunt o îngrijorare în plus.

Am vorbit cu Laurentiu Antone, CEO si director fondator al eBagaje.ro, pentru a afla mai multe detalii despre alegerea bagajului perfect pentru calatoriile sau nevoile tale. Pe eBagaje.ro găsești peste 10.000 de produse și accesorii de călătorie, dintre care o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Iată ce am descoperit.

Reporter: Cum și unde a apărut ideea creării eBagaje.ro?

Laurentiu Antone: eBagaje a fost continuarea firească și adaptată mediului de afaceri actual a afacerii de bagaje pe care am început-o în 2006. Inițial, ne-am ocupat de distribuția produselor noastre în magazinele de profil din țară. În 2010, ne-am adaptat tendințelor momentului și am lansat magazinul online eBagaje.ro pentru a ne adresa direct cumpărătorului final.

Rep: De unde ați început să obțineți cifrele impresionante de astăzi? Un magazin online dedicat bagajelor cu peste 10.000 de produse în portofoliu și mărci unice în România, reprezintă cifre surprinzătoare.

Laurentiu Antone: Compania noastră importă și vinde peste 20 de mărci europene de valize și accesorii de călătorie exclusiv pe piața din România. Prin crearea de parteneriate puternice, am atins notorietatea și numărul pe care le avem astăzi. Totodată, eBagaje se dorește să fie platforma pe care să vândă majoritatea mărcilor de bagaje de pe piața din România. Vindem în prezent 15 mărci cunoscute, precum și cele pe care le importam și le reprezentăm.

Putem spune că în prezent peste 10.000 de produse aparținând a peste 35 de mărci de pe platforma noastră sunt vândute pe eBagaje. Este evident că ne propunem o dezvoltare continuă și, implicit, să atragem alte branduri importante.

Re: Care sunt valizele perfecte pentru o călătorie cu avionul? Cum alegem bagajul de cală și ce dimensiune ar trebui să aibă bagajul de mână?

Laurentiu Antone: Fiecare companie aeriană are propriile dimensiuni pentru bagajele de mână, care pot fi luate în cabina aeronavei. La fel pentru cei care asteapta.

Pentru majoritatea companiilor aeriene, bagajul de mână trebuie, în principiu, să se încadreze în dimensiunile de 55x40x20cm. În categoria bagaje de mână de pe eBagaje, găsiți versiunea noastră oferită pentru acest tip de bagaje.

Pentru cala se recomanda genti mai mari si implicit mai incapatoare, insa preferintele clientilor nostri sunt extrem de diferite.

Rep: Ce sfaturi ai pentru alegerea bagajelor pentru o călătorie cu mașina, dacă vorbim de o familie cu doi copii?

Articolul precedentUnde se simte creșterea economică a României, cea mai mare din Europa. Expert: „Numai statul vede această situație cu optimism”
Articolul următorDirectorul FBI este „extrem de îngrijorat” de operațiunile Tik Tok în SUA. Scenarii considerate la cel mai înalt nivel